Home Het Weer in Knokke-Heist Het Weer in Knokke-Heist

Het Weer in Knokke-Heist

0
Weerfoto: Fred van Soomeren

Vandaag hangt er lage bewolking die aan de kust en op zee erg hardnekkig kan zijn en mogelijk pas in de late namiddag of ’s avonds verdwijnt. Maxima rond 19°C. Eerst matig, later goed zicht. De wind waait matig (4) uit NNO, ruimt naar NO en neemt toe tot krachtig (6).

Donderdag hangt er eerst nog wat bewolking, maar al snel wordt het zonnig. Door de strakke aanlandige wind halen de maxima nauwelijks de kaap van 20°C. Goed zicht. De wind waait vrij krachtig (5) uit NO en neemt toe vrij krachtig à krachtig (5 à 6).

Vrijdag is het de hele dag zonnig bij maxima rond 23°C. Goed zicht. De wind waait matig tot vrij krachtig (4 à 5) uit ONO, krimpt naar NO en neemt toe tot vrij krachtig (5).

Zaterdag is het zonnig tot licht bewolkt. De maxima lopen op tot 31 à 32°C. Matig tot goed zicht. De wind waait matig tot vrij krachtig (4 à 5) uit O en ruimt naar ZO.

Zondag krijgen we opnieuw een zonnige dag, maar de maxima blijven steken bij 23°C. De wind waait matig (4) uit Z, ruimt naar W en neemt toe tot krachtig (6).

Langetermijnverwachting van maandag 01/07/19 tot vrijdag 05/07/19

Een hogedrukgebied ten westen van Ierland zorgt bij ons voor een noordwestelijke tot noordelijke stroming, waardoor ook op grotere hoogte de warmte wordt verdreven. De kans op tropische temperaturen verdwijnt daarmee. De maxima liggen meestal rond 20°C. Het blijft vrijwel de hele periode droog.

Artikel