Home Justitie Vijf jongemannen opgepakt voor inbraken

Vijf jongemannen opgepakt voor inbraken

3

De lokale politie pakte maandagnacht vijf Marokkaanse jongemannen op voor een inbraak in een woning en caravan in Knokke-Heist. Bij beide inbraken zijn de mannen op heterdaad betrapt door de inwoners.

Bij de woninginbraak in de Steendiep konden de inwoners één van de inbrekers vasthouden tot de politie ter plaatse was. De vier andere personen zijn diezelfde nacht aangetroffen door een politiepatrouille. De buit betrof vooral juwelen en kledij. De onderzoekrechter heeft de drie meerderjarigen aangehouden. De politie onderzoekt of de verdachten ook voor andere feiten in aanmerking komen.

Artikel

3 REACTIES

  1. Als het over Noord-Afrikanen gaat die in een negatief daglicht gesteld worden moet je opletten niet als racist te worden bestempeld. Dat ze o.a. ook eens die dubbele nationaliteiten afschaffen.

Comments are closed.