Home Knokke-Heist Dresscode nog niet door iedereen begrepen

Dresscode nog niet door iedereen begrepen

2

Wie dezer dagen in de omgeving van de Zeedijk was kon er niet naast kijken. Wie naar het strand gaat in onze badstad moet zich vanaf nu aan een soort dresscode houden.   

Hoewel het met een knipoog bedoeld is, wil ons gemeentebestuur toch een aangenamere sfeer creëren met de aanpassing. Strandkledij blijft dus best op het strand en wie wil shoppen doet dat dan met voldoende kleren aan, klinkt het. Al zagen we dit weekend al heel wat overtredingen.

Toch is het niet moeilijk er staan aan de ene kant afbeeldingen van bikini, slippers en short geschilderd, terwijl de andere kant kleren en schoenen aangeeft. Wie toch liever in bloot bovenlijf door de winkelstraten loopt, zal hiervoor niet beboet worden. 

Artikel

2 REACTIES

  1. Kan men dan soms wat minder streng zijn voor jongere vrouwen???
    Hoe vrouwelijke ‘keistiNAREN’ naar mannen zien weet ik niet, men mag toch niemand discrimineren hé… 😉

  2. helemaal akkoord om geen gas boete te geven. Maar toch zou ook in de winkelstraten erop moeten gewezen worden dat er een dresscode bestaat. Vroeger zag ik regelmatig politie met de fiets. Is dit afgeschaft? Zij kunnen de toeristen op de dresscode wijzen.

Comments are closed.