Home Cultuur De meest gezellige markt van het land

De meest gezellige markt van het land

0

Elke donderdagnamiddag tijdens de zomervakantie kan je in het centrum van Heist terecht op de folkloremarkt tussen 14:00 uur en 18:00 uur. Hier maak je kennis met oude ambachten, brocante, kunstambachten en streekspecialiteiten. Een unieke markt die een garantie is voor een gezellige, leerrijke en ontspannende belevenis.

Wandel gezellig rond op de markt, geniet van één van de vele terrasjes of muzikale animaties,… De folklormarkt is de plaats bij uitstek aan onze Vlaamse kust voor een namiddagje lekker lanterfanten, ook als het weer een beetje tegen zit. Ook dit jaar kun je ook via de radio proeven van de Folkloremarkt als je zelf eens niet kunt gaan. Er is immers een live uitzending van de lokale omroep van Knokke-Heist. Sea Fun (106.2 fm) ontvangt er een zomer lang tal van gasten. Je kunt alles ook zelf meemaken aan het centrale podium ter hoogte van De Zeeparel in de Kursaalstraat.

De gezellige folkloremarkt kent een rijke historie en brengt elke donderdagnamiddag tijdens de zomervakantie een verrassende mix van ambachten, kunst, visserij en verkoopstanden. Daarnaast zijn er gezellige eet- en drankstanden, lopen er leuke artiestenensembles rond en kun je deelnemen aan verschillende workshops.


11/07: Zeefdruk op tote bags
18/07: Mandjes vlechten
25/07: Zeepjes maken

Artikel