Home Knokke-Heist Politieteam koos zelf voor de Columbus

Politieteam koos zelf voor de Columbus

0

De lokale politie Damme/Knokke-Heist koopt nieuwe kogel- en steekwerende vesten aan. Met de aankoop van de Columbus koos het politieteam zelf voor een vest met een hoog draagcomfort en uitstekende beschermingsgraad. Sinds de stijging van het terreurniveau worden de kogel- en steekwerende vesten meer en langer gedragen. Hierdoor is naast de beschermingsgraad ook het draagcomfort een belangrijke factor geworden. De vest is even sterk als een klassieke kogel- en steekwerende vest, maar veel lichter en flexibeler.

Op de foto staan burgemeester graaf Leopold Lippens, burgemeester Joachim Coens, korpschef Steve Desmet, commissaris Frederic Neirynck, hoofdinspecteur Stefaan Boone en inspecteur Roy Vanden Abeele. Ook de heren Jean-Pierre Seynaeve, Arthy Seynaeve en Bart De Lombaerde van de firma Seyntex waren aanwezig en ook consulente Nicky Bruggeman.

Artikel