Home Sport Tennisclub Duinbergen met tal van West-Vlaamse kampioenen

Tennisclub Duinbergen met tal van West-Vlaamse kampioenen

0

Tennisclub Duinbergen mag terug heel fier zijn op de vele West-Vlaamse kampioenen

Bij de jeugd behaalden Britt Claeys en Julia Delheye de titel bij de MEISJES 14.

Bij de Heren 3 (met 4 spelers) streden er zelfs 3 ploegen van TCD voor de titel, uiteindelijk won Duinbergen A met Louis, Pablo, Mick en Dex.

Bij Heren 5 werd de spannende finale gewonnen, 2-2 na de enkels, dus in de dubbels moest het gebeuren en dit met succes. Nick, Tom, Dimitri, Pieter, Jeffrey en Preben gaan er ten volle voor in september. 

Bij de Heren + 45 reeks3 wonnen de PIPO’S de finale. De ploeg met als ploegkapitein Donald en spelers Luc, Wim, Stephan, Philippe, Geert en Patrick schreven zelf een eigen clublied bij de viering.

Bij de Dames verloor de ploeg (Caroline, Vicky, Tine, Fabienne, Annabelle en Veronique) in de eerste reeks vanaf 35 jarigen geen enkele ontmoeting en zij gaan dus goed voorbereid en vol zelfvertrouwen voor de Belgische titel.

De dames vanaf 45 jarigen speelden  met als ploegkapitein Mieke heel wat speelsters deel en ook zij gaan door in september.

Bij onze ploegen dubbelgemengd hebben we 2 kampioen-ploegen, zowel in reeks 2 als 3. Bij Martine speelden Pascale, Magda, Ronny, Aubert, Albert, Robert en Magda mee. Anita die deelde het terrein met Paul, Marc, Robby, Hans, Susi en Greta

Artikel