Home Knokke-Heist Verkeershinder in de Engelsestraat in Duinbergen

Verkeershinder in de Engelsestraat in Duinbergen

0

In de Engelsestraat 51 vlakbij de Majoor Quaillestraat wordt op maandagvoormiddag 8 juli en op donderdag 11 juli 2019 vanaf 8 tot uiterlijk 10 uur, ter hoogte van de bouwwerf een stuk van de openbare weg ingenomen voor bouwwerkzaamheden. Er blijft wel nog een vrije ruimte over van 4 meter voor voetgangers en doorgaand verkeer. Vrachtverkeer zal plaatselijk gedeeltelijk over het voetpad moeten rijden. Op 8 juli 2019 levert een vrachtwagen met aanhangwagen betonplaten op deze locatie. Op 11 juli 2019 wordt een gedeelte van het openbaar domein ingenomen door een betonmixer en betonpomp. Het gemeentebestuur heeft hiervoor een afwijking op de bouwstop in de toeristische zone verleend.

Artikel

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here