Home Sport Club Brugge ook naar Knokke-Heist voor een tweede oefenwedstrijd

Club Brugge ook naar Knokke-Heist voor een tweede oefenwedstrijd

0

Na de zomerstage speelt Club nog twee oefenmatchen op verplaatsing, alvorens thuis de Brugse Metten te organiseren. De wedstrijden op 12 en 15 juli gaan door in respectievelijk Deinze en Heist.

Op vrijdag 12 juli speelt Club vriendschappelijk tegen het Kroatische Lokomotiva Zagreb. De wedstrijd start om 19u in het Burgemeester Van de Wielestadion in Deinze. Na het weekend volgt dan een oefenpot tegen Union Saint-Gilloise in onze gemeente, waar ook al de eerste oefenmatch tegen KFC Heist plaatsvond. De wedstrijd tegen de Belgische 1B-ploeg start ook om 19u in het Stadion De Taeye aan de Pannenstraat in onze deelgemeente Heist.

Artikel

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here