Home Sport Dominique Hendrickx was ijzersterk op Knokke Hippique

Dominique Hendrickx was ijzersterk op Knokke Hippique

0

18 combinaties kwalificeerden zich voor de tweesterren 1m45 Grote Prijs van Knokke Hippique. Zo komt er een einde aan de drie weken internationale competitie. Het publiek werd getrakteerd op een waar stukje rijkunst en juigde luid toen zij Dominique Hendrickx de snelste tijd zagen noteren. Met de Rexar du Houssoit nakomeling Bacardi des Lauts wist Hendrickx hier de snelle tijd van 40.07 seconden te noteren en kaapte zo de winst weg voor de neus van Marc Dilasser. 

Quick results:

1. Dominique Hendrickx – Bacardi les Hauts
2. Marc Dilasser – Cliffton Belesbat
3. Gaj Riossa – Gaesbekers Glamour Girl


Het is dan Marc Dilasser die het dichtste bij de tijd van Hendrickx in de buurt kwam. Met de KWPN-er Cliffton Belesbat (v Clinton) eindigde hij met 41.77 seconden op de tweede plaats. Voor Slowakije zien we dan Gai Riossa met Geasbekers Glamour Girl (v. VDL Zirocco Blue) nog een derde plaats wegkapen met 43.04 seconden. 

De vierde plaats ging naar Lea de Coulon met Jordan van ’t Nachtegalehof en het was Laura Kraut die haar Constable II naar de vijfde plaats stuurde. 

Zowel Gudrun Patteet als Zoe Conter kregen in de barrage 4 strafpunten tegen. Voor Patteet betekende dat een achtste plaats met Sea Coast Crystal de Leau. Conter en La Una namen vervolgens de tiende plaats voor hun rekening. 

Artikel

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here