Home Het Weer in Knokke-Heist Het Weer in Knokke-Heist

Het Weer in Knokke-Heist

0
Weerfoto: Fred van Soomeren

Vandaag is het wisselend bewolkt en droog. Maxima rond 17°C. Goed zicht. De wind waait zwak tot matig (2-3) uit N, ruimt naar NNO en neemt toe tot matig (4).

Dinsdag hangt er eerst vrij veel bewolking, maar al snel wordt het zonnig. Ondanks die zon liggen de maxima niet veel hoger dan 18 à 19°C. Goed zicht. De wind waait matig (3) uit NO en krimpt naar NNO.

Woensdag begint vrij zonnig, maar al vrij snel neemt de bewolking toe vanaf het westen. Na de middag kan er wat lichte regen vallen. Maxima rond 21°C. Goed zicht. De wind waait zwak (2) uit veranderlijke richting, draait naar de westelijke sector en neemt toe tot matig (3).

Donderdag is het zwaarbewolkt tot betrokken met perioden van regen. ’s Avonds krijgt de neerslag een buiig karakter en is er ook onweer mogelijk. Maxima rond 22°C. Matig zicht tijdens de neerslag. De wind waait matig (4) uit ZW en neemt af tot matig (3).

Vrijdag wisselen zon en buien elkaar af. Ook een onweer is mogelijk. Maxima rond 21°C. Goed zicht, matig tijdens de buien. De wind waait matig (3 à 4) uit W en ruimt naar N.

Langetermijnverwachting van zaterdag 13/07/19 tot woensdag 17/07/19

Een hogedrukrug van de Azoren over Ierland tot de Noorse kust zorgt bij ons voor een noordelijke tot noordoostelijke stroming. Het is meestal droog, maar de aangevoerde luchtmassa is vrij koel voor de tijd van het jaar. De maxima liggen meestal rond of iets onder 20°C.

Artikel

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here