Home Knokke-Heist We verwijten Zoë’s vriend niets

We verwijten Zoë’s vriend niets

0

Nabestaanden van Zoë Bouquet, onze stadsgenote die zondagrochtend na een ernstig auto-ongeluk om het leven kwam, nemen de nog levende bestuurder van het voertuig uit Damme niets kwalijk. Hoewel de man – haar nieuwe vriend – onder invloed was, veroorzaakte hij de crash volgens de zus van het slachtoffer niet met opzet. Dit vertelde ze openhartig in Het Laatste Nieuws. De geliefden zouden die avond voor het eerst samen de nacht doorbrengen. ,,Hij heeft duizend keer sorry gezegd”, aldus Zoë’s zus, die de excuses naar eigen zeggen heeft geaccepteerd.

Volgens zus Sophie (32) maakte de 25-jarige man die het voertuig bestuurde de jonge vrouw ‘na een moeilijke periode in haar leven weer gelukkig’. ,,Hij bracht veel vreugde in het leven van onze zus. We zijn tegen met een slok op achter het stuur gaan zitten en te snel rijden. Maar dit heeft niemand gewild. We kunnen niet kwaad op hem zijn. Die jongen is kapot, zegt ze in de krant”

Het noodlottige ongeval gebeurde zoals je al eerder kon lezen in de Kneistikrant zondagmorgen om 02.45 uur. Zoë zat als passagier in haar BMW die bestuurd werd door haar nieuwe vriend. Waarmee ze volgens haar sociale media op 15 juni een relatie zou zijn gestart.  De twee hadden volgens haar zus in HLN thuis genoten van een barbecue en waren vervolgens uit geweest. Daarna zouden ze voor het eerst samen de nacht doorbrengen.

Zoë’s zoontje Lloyd (2), die ze had uit een eerdere relatie, zou enkele dagen bij zijn vader logeren en daarna terug naar Zoë gaan, die bij haar moeder Christel woonde. Op dit ogenblik zijn er nog geen details over de uitvaart van Zoë.

Bron HLN en eigen berichtgeving

Artikel

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here