Home Het Weer in Knokke-Heist Het Weer in Knokke-Heist

Het Weer in Knokke-Heist

0
Weerfoto: Fred van Soomeren

Vandaag wordt de zon eerst versluierd door middelhoge en hoge bewolking. In de loop van de dag schuift er geleidelijk meer lage bewolking binnen vanaf het westen. Goed zicht. Maxima rond 18 à 19 °C. Zwakke wind (2) uit veranderlijke richting, draaiend naar NNO tot NO en toenemend tot matig (3).

Woensdag is het zwaarbewolkt tot betrokken. Na de middag volgen er perioden van lichte regen en enkele buien. Goed, later tijdelijk matig zicht in de neerslag. Maxima rond 19 à 20 °C. Matige wind (4) uit ZW.

Donderdag start nog zwaarbewolkt. Later op de dag wisselen zon en wolkenvelden elkaar af. Er is kans op een lokale bui. Maxima rond 21 °C. Matige wind (3-4) uit WZW.

Vrijdag wisselen bewolkte perioden met kans op buien en opklaringen elkaar af. Er is kans op onweer. Matig zicht in een bui. Maxima rond 20 °C. Matige wind (4) uit W, ruimend naar N.

Zaterdag is het eerst zwaarbewolkt met kans op regen of een bui. Later op de dag wordt het droger en verbreden de opklaringen. Matig zicht in de neerslag. Maxima rond 20 °C. Matige wind (4) uit N, toenemend tot vrij krachtig (5).

Langetermijnverwachting van zondag 14/07/19 tot donderdag 18/07/19

De luchtdruk stijgt onder invloed van het Azorenhoog en aan de oostelijke flank ervan wordt er begin volgende week polaire lucht aangevoerd. Hierdoor blijven de temperaturen om en rond de 20 °C hangen.

Artikel

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here