Home Cultuur KNOKKESTYLE van Fabien Raes nu bij de betere boekhandel en krantenwinkels

KNOKKESTYLE van Fabien Raes nu bij de betere boekhandel en krantenwinkels

0

De 18de editie van KNOKKESTYLE heeft dit jaar meteen de zon op haar voorpagina. De zomer kan beginnen. Door de lens van fotograaf Fabien Raes wordt Knokke-Heist een levendige gemeenschap van kunst en cultuur, van schoonheid en rust, van dynamiek en uitstraling. Met zicht op de mens op straat, flanerend langs de evenementen. Van de nieuwe universele reddingspost naar de Last flight of the Sea King. Over Sofie Vanmaele, Maxim Cluydts, Stephan Balkenhol, vluchten boven Knokke, Avantimmo, Henk Warnier.

Tussendoor: Fabien Raes op zijn fijnst in humor, en de zachte filosofie van ‘Quand on ne peut pas changer le monde, il faut changer le décor’. Dat is voor de 18de keer: KNOKKESTYLE, editie 2019.

Te koop €5 in de boekhandel en krantenwinkels…

Artikel

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here