Home Cultuur Vlaanderen Feest in de put van het Heldenplein

Vlaanderen Feest in de put van het Heldenplein

0

Op woensdag 10 juli 2019 vanaf 19 uur zorgen Sea Fun en Loes Van Den Heuvel, alias Carmen Waterslaegers en de Eenzaam Zonder Jou Band voor een uitbundig Nederlandstalig belevingsbal in de put van het Heldenplein. Vlaanderen Feest is het populairste volksevenement van het Nederlandstalig gedeelte van ons land. Op de vooravond van het Feest van de Vlaamse Gemeenschap organiseert het gemeentebestuur in de put van het Heldenplein traditioneel een sfeervolle massahappening voor jong en oud. Het opwarmen voor het zangfeest zal gebeuren door Sea Fun de lokale omroep van Knokke-Heist waarna het feest helemaal zal losbreken met Loes Van Den Heuvel. Iedereen kan dan dankzij een zangboekje naar hartenlust meezingen met populaire Vlaamse en Nederlandse liedjes die tot het collectief geheugen behoren. Oude krakers zoals Eviva Espana van Samantha en De allereerste keer van Rita Deneve wisselen af met meer recent werk van Raymond van het Groenewoud, Clouseau, Noordkaap en Laïs. En er wordt ook stevig gerockt met Peter Koelewijn, De Kreuners en Marco Borsato. Een event dat je samen met je vrienden niet mag missen. Of om Guust Meeuwis & Vagant te citeren: “Het is een nacht waarvan ik dacht dat ik hem nooit beleven zou maar vannacht beleef ik hem met jou, oh oh…”.

Artikel

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here