Home Sport Blik terug op een geslaagde Light Vessel Race meets Shielmartin Race

Blik terug op een geslaagde Light Vessel Race meets Shielmartin Race

0

11 IRC en 14 CR-jachten hebben, in prachtige omstandigheden, 6 reeksen in de klasse IRC en 2 reeksen (inshore) in de CR-klasse gevaren. De winnaar van de Shielmartin trofee werd door onze Noorderburen met de boot Morning Breeze gewonnen. De Light Vessel wisseltrofee werd zoals ieder jaar aan de grootste vloot in de IRC-klasse uitgereikt, na een spannende strijd mocht de boot Ragazza uiteindelijk de trofee mee naar huis nemen.  In de IRC 3 klasse werd er ook hard gevochten voor de 1ste plaats, op zondag morgen stonden de eerste 3 boten op gelijk aantal punten, uiteindelijk wist de boot Zafara zich het beste te verdedigen op zondag en nam hierbij de eerste plaats mee naar huis.

De volledige resultaten kunnen jullie terugvinden via volgende link, http://www.lightvesselrace.be/results.

Artikel

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here