Home Cultuur Deborah Geselle van KTKH op Theatertornooi Gouden Meeuw in Westouter

Deborah Geselle van KTKH op Theatertornooi Gouden Meeuw in Westouter

0

Deborah Geselle, gepassioneerd lid en enthousiaste actrice bij het Koninklijk Toneelgezelschap Knokke-Heist, mocht op 7 juli 2019 in Westouter tijdens het theaterfestival Spots op West en de uitreiking van de Gouden Meeuwen, de oorkonde ‘Verdienstelijke vrouwelijke hoofdrol’ in ontvangst nemen. Ze kreeg deze prijs vanwege een professionele theaterjury onder het voorzitterschap van Opendoek-directeur Joke Quaghebeur voor haar overtuigende vertolking van de hoofdrol in de komedie Knock in regie van Yves Dekimpe in maart 2019. 

Het was meteen ook de laatste editie van de theaterwedstrijd Gouden Meeuw. De toneelfederatie Opendoek is volop bezig aan het ontwikkelen van nieuwe initiatieven voor het bevorderen van kwaliteitsbewaking bij de amateurgezelschappen en uiteraard het stimuleren van talent. De Cultuurraad Knokke-Heist ondersteunt ook de verdere bewaking en het stimuleren van het blijven werken aan kwaliteit bij verenigingen binnen de categorie Actieve Kunst.

Bij de uitreiking bleken ook KTKH-bestuursleden Janice Gryson en Marc Mortier aanwezig. Overigens ontving actrice Deborah Geselle vanwege het volledige KTKH de Prijs Monument van het jaar tijdens het  jaarlijkse zomerfeest op 15  juni 2019 in de Wim’s aan het Alberstrand.

Het KTKH brengt op 12, 13 en 14 december 2019 het blijspel ‘Beeld van een man’ in regie van Dirk Van den Broeck, telkens om 20 u. in her Cultuurcentrum Scharpoord. Maak met het KTKH kennis op de Vrijetijdsmarkt op zondag 8 september 2019 van 10 tot 13 uur op het Alfred Verweeplein in Knokke.

Deborah Geselle, gepassioneerd lid en enthousiaste actrice bij het Koninklijk Toneelgezelschap Knokke-Heist, mocht op 7 juli 2019 in Westouter tijdens de uitreiking van de Gouden Meeuwen, de oorkonde ‘Verdienstelijke vrouwelijke hoofdrol’ in ontvangst nemen.¬†

Artikel

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here