Home Sport 585 lopers op het strand voor de Carrefour Market strandloop

585 lopers op het strand voor de Carrefour Market strandloop

0

Op vrijdag 12 juli vond de strandloop van Knokke plaats. Er waren 585 deelnemers. 114 dames en 163 heren kozen voor 5 km, 35 dames en 179 heren waagden zich aan de 10 km. Op de 2 km loop speciaal georganiseerd voor de kids waren er 94 enthousiaste deelnemertjes.

Bij de heren ging de overwinning op de 10 km overtuigend naar Philippe Loosvelt. Bart Maene en Frederic Gennart (uit Knokke-Heist) vervolledigden het podium. Een 4de plaats van Dries Reheul, een 5de plaats van Yves Depoorter, een 9de plaats van Stieven Van De Velde, een 10de plaats van Karel Verbiest, een 13de plaats van Kenny Lannoy en een 14de plaats van Danny Vlietinck vinden we terug bij de lokale atleten in de top 15. Op de 5 km was de overwinning bij de heren weggelegd voor Thoms Guilmot. Ook hier nestelden 5 stadsgenoten zich in de top 15.

Bij de dames ging de zege op de 10 km naar Hetty Boons. Annemarie Danneels en Kristel Van Maldeghem vervolledigden het podium. Ook hier eindigen er 5 lokale dames in de top 15. Op de 5 km ging de zege naar Tinneke Commerman. Ook hier 4 lokale dames in de top 15.

BEKIJK HIER DE UITSLAG

Artikel

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here