Home Knokke-Heist Het Zoute Mobiliteit tijdens de Nacht v/h Zoute

Mobiliteit tijdens de Nacht v/h Zoute

0

Op vrijdag 2 augustus vindt van 19 tot 23 uur de Nacht van het Zoute plaats. Om alles veilig en vlot te laten verlopen zijn heel wat verkeersmaatregelen genomen. Zo is de Kustlaan tussen het Driehoeksplein en de Sparrendreef parkeervrij van 7 uur tot middernacht. Ook op het Albertplein is een parkeerverbod van kracht. De lokale politie laat de wagens takelen die nog op de site staan. De Kustlaan is verkeersvrij van 16 uur tot middernacht. De verkeersvrije zone op de Zeedijk-Het Zoute is opgeheven tussen het Lichttorenplein en de Ebbestraat van 16 uur tot zaterdagochtend om 11 uur. De zijstraten van de Kustlaan zijn bereikbaar voor plaatselijk verkeer via de zeedijk. Wil je de parkeer- en verkeersdrukte in de omgeving van het event vermijden? Maak gebruik van het openbaar vervoer, kom met de fiets of te voet!

Artikel