Home Het Weer in Knokke-Heist Het Weer in Knokke-Heist

Het Weer in Knokke-Heist

0
Weerfoto: Fred van Soomeren

Vandaag is het zwaarbewolkt met buien. Deze kunnen lokaal hevig zijn en gepaard gaan met onweer en windstoten. Maxima rond 19°C. Matig tot slecht zicht in de buien. Matige wind (4) uit WZW, tijdelijk krimpend naar ZW.

Dinsdag start met opklaringen maar in de loop van de voormiddag neemt de bewolking toe gevolgd door perioden van regen of buien. De kans op een lokaal onweer blijft. Tegen de avond komen er opklaringen en wordt het droger. Maxima rond 18°C. Matig zicht in de neerslag. Matige wind (4) uit W, krimpend naar WZW en toenemend tot matig à vrij krachtig (4-5).

Woensdag is het zwaarbewolkt tot betrokken met perioden met regen, overgaand in buien. Matig zicht in de neerslag. Maxima rond 19°C. Vrij krachtige wind (5) uit ZZW, krimpend naar Z en toenemend tot krachtig (6).

Donderdagochtend is het nog betrokken met kans op regen. Later komen er opklaringen afgewisseld met buien. Matig zicht tijdens de neerslag. Maxima rond 19°C. Matige tot vrij krachtige wind (4-5) uit NW, krimpend naar W en afnemend tot matig (4).

Vrijdag wisselen wolkenvelden en brede opklaringen elkaar af. Goed zicht. Maxima rond 18°C. Vrij krachtige wind (5) uit WNW, krimpend naar WZW en afnemend tot matig (4).

Langetermijnverwachting van zaterdag 17/08/19 tot woensdag 21/08/19

Een volgende depressie nestelt zich boven de Britse Eilanden en voert frontale storingen aan. Het wisselvallig weer houdt aan en de maxima blijven rond 19 à 20°C steken.

Artikel