Home Knokke-Heist Heist Chiro Heist op kamp in Rillaar

Chiro Heist op kamp in Rillaar

0

Net geen 70 jongeren van de Chiro Heist hebben in Rillaar dit jaar hun kamp opgeslagen. Rillaar is een dorp in de  provincie Vlaams-Brabant en een deelgemeente van de stad Aarschot. De deelgemeente telt ongeveer 5000 inwoners. Rillaar ligt langs de rivier de Demer en wordt doorstroomd door de beek de Motte. Oud Club kapitein en Knokke-Heistenaar Timmy Simons is van Rillaar afkomstig. Voor de Chiro Heist een schitterende locatie met zelf gebouwd zwembad en tal van speelmogelijkheden. “De oudste gasten (aspis) waren reeds vertrokken op voorkamp 31 juli en op 3 augustus kwamen de andere Chiro-leden naar hier”, zegt chiro-lid en gemeenteraadslid Neil Couhysder alias de senator. De aspis zijn gisteravond ook gedoopt tot leiding”, besluit Couhysder. Maar daarvan konden we geen foto’s vinden op de facebookpagina van de Chiro. Genieten jullie even mee van de beelden hier onder?

Artikel