Home Knokke-Heist Scancar zorgt niet voor meer klachten

Scancar zorgt niet voor meer klachten

1
schepen van Mobiliteit Philippe Vlietinck

In onze gemeente zie je al een paar weken minder parkeerwachters om geparkeerde wagens te controleren. Dat gebeurt sinds kort door een zogenaamde scancar die uitgerust is met slimme camera’s. Hierop kwam via sociale media heel wat reactie ook onze redactie kreeg tal van boze reacties te verwerken. Voor het gemeentebestuur een reden om één en andere te evalueren.  

“Uit de cijfers van de afgelopen dagen blijkt dat er niet meer klachten zijn dan anders. Het klachten niveau blijft op 6% wat hetzelfde niveau is van vorig jaar”, zei Schepen Philippe Vlietinck tijdens het programma Sea Fun Live gisteren.

Erik Hollé wou ook weten hoeveel % meer inkomsten de scancar’s generen. Maar daar wou de Schepen niet op in gaan. “Er is een opmerkelijke meer-inkomst voor de gemeente. Maar concrete bedragen ga ik hier nu niet vermelden”, besloot de Schepen die eigenlijk uitleg kwam geven over de infomarkt die de vele infrastructuurwerken gaat begeleiden.

“Hier en daar is er nog wat verfijning nodig, dus als er klachten en vragen zijn mogen de mensen dat zeker blijven doorsturen. Dan worden fouten meteen rechtgezet”, aldus schepen van Mobiliteit Philippe Vlietinck.

Artikel

1 REACTIE

  1. Scanner zorgt voor meer inkomsten.
    Natuurlijk zal schepen Vlietinck niet vertellen hoeveel inkomsten meer dat deze Schanner zal opbrengen, is ook niet nodig iedereen weet toch dat ze ALTIJD geld te kort hebben in de gemeente, waar gaat het allemaal naartoe? Steeds meer moeten wij betalen voor alles en nog wat, waarom komen de lasten van de nieuwe aanleg voor de heldenpleintoren en op de markt voor het conteinercomplex ten laste van de gemeenschap? Worden de bouwpromotoren en de bouwheren niet rijk genoeg misschien, dat zij het leggen van nieuwe riolen en herstellen van wegdek op hun rekening plaatsen.. ik vind daarvoor maar een uitleg zakkenvullerij van de gemeente.

Comments are closed.