Home Cultuur De Bib staat elke donderdag op de folkloremarkt

De Bib staat elke donderdag op de folkloremarkt

0

De gemeentelijke openbare bibliotheek van Knokke-Heist staat nog tot eind augustus elke donderdag van 14 tot 18 met een hippe tent met tweedehandsmateriaal op de folkloremarkt in Heist. Je vindt deze stand elke donderdagnamiddag op de speelplaats van basisschool De Zeeparel naast de live studio van Sea Fun, de lokale omroep van Knokke-Heist. Voor de spotprijs van 0.50 of 1 euro kies je er uit een mooi aanbod tweedehandsboeken, cd’s en dvd’s. Naast het tentje van de bib vind je de infostand van Museum Sincfala. Zeker eens passeren, want daar liggen de mooiste historische tweedehandsboeken over Knokke-Heist in de uitverkoop.

Folkloremarkt / Radio Sea Fun 8 aug 2019
Klik p de foto voor de reportage van Yvan Kaux
Artikel

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here