Home Sport BK beachvolley was een triller

BK beachvolley was een triller

0

De finales van het BK beachvolley op het evenementenstrand was een echte triller en begon al in de kwartfinales toen de favorieten Colson-Deroey verloren van Van der Aa-Van Reeth en Lemmens-Ver Eecke het heel nipt haalden van Degruyter en Gilles Vandecaveye. Ook Douwen-Paulides sneuvelden na een bloedstollende tiebreak. Het verrassende duo Steenhouwer-Degrève bleef het koelbloedigst in de beslissende fase. In de finales eindigden ook de beide duels – zowel bij de vrouwen als bij de mannen – in een tiebreak. De klasse van Cools-Van den Vonder zorgde pas in de derde set voor de Belgische titel. Bij de mannen was het verschil in de openingsset en de tiebreak heel miniem. Tim Lemmens (knie) met Anshel Ver Eecke en Lander (schouder) Vandecaveye met broer Louis toonden hun doorzettingsvermogen en karakter en bereikten de Masterfinales met winst voor de gebroeders Vandecaveye.

Artikel

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here