Home Knokke-Heist Sportieve Vakantieplus-stages

Sportieve Vakantieplus-stages

0

Tijdens elke schoolvakantieperiode organiseert het gemeentebestuur diverse Vakantieplus-stages voor kinderen van 3 tot en met 14 jaar. De sportdienst heeft voor bepaalde stages in augustus nog een paar plaatsjes vrij. Het gaat om skate & waterfun in Lakeside Paradise en (mini)tennis in het sportcentrum Laguna. Hieronder vind je de codes van de diverse V+-stages en de link om elektronisch te reserveren.

19VZO802 Skate & waterfun @ Lakeside – voor 10 tot 14 jarigen

19VZO803 Tennis @ Laguna – voor 9 tot 14 jarigen

19VZO903 Minitennis @ Laguna – kleuters (5-6 jarigen)

19VZO904 Junior tennis @ Laguna – voor 7 tot 8 jarigen

Artikel

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here