Home Cultuur vtbKultuur Knokke-Heist picknickt en fietst

vtbKultuur Knokke-Heist picknickt en fietst

0

Op zaterdag 31 augustus 2019 organiseert vtbKultuur Knokke-Heist een culturele picknick. Het initiatief kadert in de picknickweek die vtbKultuur van 24 augustus tot en met 1 september op diverse locaties in Vlaanderen organiseert om gezellig te picknicken en bovendien cultuur binnen te smikkelen. Momenteel zijn er meer dan 25 lokale vtbKultuur-groepen die zich op bijzondere plekken op een culturele picknickdeken zullen neervlijen.

“vtbKultuur picknickt is de ideale manier om de zomer samen te vieren. Door cultuur voor iedereen toegankelijk te maken en in groep te laten ervaren, bevorderen we ontmoeting, vriendschap, solidariteit en engagement en we versterken de sociale cohesie!” aldus Griet Janssens, directeur van vtbKultuur. Op de website www.vtbKultuurpicknick.be vind je een overzicht van alle deelnemende afdelingen, locaties en hoe je lid kunt worden.

Artikel

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here