Home Het Weer in Knokke-Heist Het Weer in Knokke-Heist

Het Weer in Knokke-Heist

0
Weerfoto: Fred van Soomeren

Vandaag zijn er zonnige perioden, met nu en dan nog een bui. De maxima liggen rond 18°C. Goed zicht, matig tijdens de buien. De wind waait matig tot vrij krachtig (4 à 5) uit W en neemt tijdelijk af tot matig (4).

Woensdag is het eerst licht bewolkt, maar al snel neemt de bewolking toe en in de namiddag begint het te regenen. Maxima rond 20°C. Eerst goed, later matig zicht. De wind waait matig (4) uit ZW, krimpt naar ZZW en neemt toe tot vrij krachtig à krachtig (5 à 6) ’s avonds.

Donderdag is het eerst betrokken met perioden van regen. Daarna wisselen opklaringen en buien elkaar af. Maxima rond 18°C. Matig zicht tijdens de neerslag. De wind waait krachtig (6) uit W, ruimt naar NW en neemt ’s avonds af tot vrij krachtig à krachtig (5 à 6).

Vrijdag hangt er veel bewolking. Eerst is het nog droog, maar tijdens het tweede gedeelte van de dag valt er wat regen of motregen. Maxima rond 20°C. Matig tot goed zicht. De wind waait matig (4) uit ZW en neemt toe tot krachtig (6).

Zaterdag is het betrokken met perioden van regen. Maxima rond 19°C. Matig zicht tijdens de neerslag. De wind waait krachtig (6) uit ZW.

Langetermijnverwachting van zondag 18/08/19 tot donderdag 22/08/19

Een westelijke tot noordwestelijke stroming blijft geregeld regenzones aanvoeren naar onze omgeving. Het is koel voor de tijd van het jaar, met maxima meestal onder 20°C en minima rond 12°C.

Artikel

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here