Home Sport Mis het vijfde wiel niet

Mis het vijfde wiel niet

0

Jaarlijkse fietshappening met keuze uit verschillende parcours. De 35, 45 en 65km kennen 2 tussenstops. Speciaal voor gezinnen met jonge kinderen is er dit jaar terug een parcours van 20km, die ook een tussenstop kent.

Met de fietshappening ’t Vijfde Wiel verkennen we dit jaar een uniek stukje polderlandschap in het Noorden van Brugge, met pittoreske dorpen als Damme en Dudzele. Geniet van de vlakke parcours in de Zwinstreek van 20, 35, 45 en 65km.

Je kan doorlopend starten tussen 9 en 14u. op de hoeve van Patrick Dendooven, Westkapellestraat 434 in Westkapelle.

De eerste stop is voorzien in zaal De Polder in Dudzele. Daarna fietsen we verder tot aan het loonwerkbedrijf van Geert De Blauwe in Damme. De kleine route van 20km heeft maar één tussenstop, nl. in Dudzele.  Op iedere stopplaats kan je eten en drinken aan democratische prijzen.

Op de start- en aankomstplaats in Westkapelle kan je ook aanschuiven aan een uitgebreide BBQ tussen 16 en 19u. Daarvoor moet je wel vooraf inschrijven!

Terug op de startplaats in Westkapelle krijgt elke deelnemer een lekkere attentie. Schrijf je HIER in!Artikel

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here