Home Knokke-Heist Parking van de Kringwinkel levensgevaarlijk

Parking van de Kringwinkel levensgevaarlijk

1

Alle herbruikbare goederen (huisraad, meubelen, textiel, electro, enz) kun je in onze badstad naar de Kringwinkel brengen. Maar daar moet je intussen een halve stuntman voor zijn. De parking van de Kringwinkel is amper nog begaanbaar te noemen. Scholengroep Impact die eigenaar is van het patrimonium doet als “huisbaas” geen enkele inspanning om de parking in orde te stellen.

De eigenaar van het oud schoolgebouw is verantwoordelijk voor putten en de slechte parking. Maar deze verantwoordelijkheid omzetten in een herstelling is duidelijk een probleem. Volgens Impact zouden er gewoon geen financiële middelen voor handen zijn. Toch ontvangst de scholengroep riante huurinkomsten van de Kringwinkel en de Strijkwinkel. 00

Artikel

1 REACTIE

  1. Deze parking werd vroeger aangelegd als speelplaats en dus niet bedoeld om met auto’s op te rijden. Het is dus door het gebruik als parking dat de tegels los komen te liggen. Indie dit nog als speelplaats zou worden gebruikt was er geen probleem.

    Wat wel een probleem is is het fietspad in de Natienlaan waar er ter hoogte van nr 124 het fietspad volledig kapot gereden is door het werfverkeer dat van achter de woning over het fietspad rijd en zo de baan op. Het fietspad is daar een put en als het veel regent en alles onder water staat dan is het pas levensgevaarlijk.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here