Home Knokke-Heist Uitkijken voor gauwdiefstallen

Uitkijken voor gauwdiefstallen

1

Tijdens de paas- en zomervakantie schiet het aantal gauwdiefstallen aan de kust de hoogte in. Je mag gerust van een verdubbeling spreken. Het omgekeerde zou natuurlijk verbazen, want tijdens de vakantieperiodes worden onze badplaatsen echte grootsteden met veel meer inwoners.

Als het warme weer eraan komt, neemt ook het aantal mensen aan de kust toe. Logisch dat ook het aantal gauwdiefstallen toeneemt.

In Nederland is er sprake van een plaag van zulke diefstallen op het strand zelf. De Nederlanders hebben ook tips om gauwdiefstallen te voorkomen. Die vallen op door de combinatie van creativiteit en zuinigheid. Zo kennen we onze buren. Heel wat onschuldige voorwerpen kan je gebruiken om waardevolle dingen in te verstoppen. Je kan een lege fles van zonnebrandolie openknippen en daar je sleutels, bankkaart of zelfs geld in verstoppen. Niemand haalt het in zijn hoofd om een volle luier of maandverband te stelen. Maar als die luier of tampon nu eens een nieuw exemplaar is, met je telefoon of zonnebril erin? Als je de helft eruit haalt, heb je veel plaats om dingen te verstoppen. Je kan ook afspreken met buren die je kan vertrouwen op het strand. Als jij zwemt, kunnen zij kijken naar je spullen, tot het jouw beurt is om naar hun spullen te bekijken. En deze tip is grappig: je kan je spullen ook ingraven in een doos onder het zand. Maar dan moet je wel goed markeren waar je alles hebt achtergelaten. fffffffffffffff

Artikel

1 REACTIE

  1. Wanneer zal onze ‘blauwbloedige’ z’n vrienden kond maken dat ze nog altijd welkom zijn in ‘kneistiLAND’…net zoals na de verkiezingen gehouden op 26 mei …of zijn democratisch verkozen Vlaamse mensen slechter/gevaarlijker dan gauwdieven ???

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here