Home Cultuur Nederland bijt de spits af tijdens het Internationaal Vuurwerkfestival 2019

Nederland bijt de spits af tijdens het Internationaal Vuurwerkfestival 2019

0

Volgende week zaterdag start het Internationaal Vuurwerkfestival 2019 in Knokke-Heist met de beste vuurwerkmakers vanover de hele wereld. Dit jaar dingen Nederland, Rusland, Italië en Slovenië mee naar deze felbegeerde titel. Op de slotavond sluit België dit fantastisch festival af. Afspraak van 17 tot 25 augustus aan het strand ter hoogte van de Meerlaan in Knokke-Heist! Kun je niet op de dijk komen kijken? Geen probleem je kan alles volgen via de lokale omroep van Knokke-Heist (106.2 fm of via streaming www.seafun.be)

Een programma met Yves Vermeersch en Erik Hollé. Met interviews met de juryleden en telkens een voorbeschouwing door Schepen Jan Morbee over de specifieke vuurwerkmakers.


17/08: Nederland
19/08: Rusland
21/08: Italië
23/08: Slovenië
25/08: België

Artikel

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here