Home Sport Sportstranden zijn een succes geweest deze zomer

Sportstranden zijn een succes geweest deze zomer

0

Schepen van Sport Jan Morbee ontving afgelopen weekend administrateur-generaal Philippe Paquay van Sport Vlaanderen.

 Bij Sport Vlaanderen geven dagelijks meer dan 600 mensen het beste van zichzelf, onder leiding van administrateur-generaal Philippe Paquay en algemeen directeur Paul Rowe. Deze organisatie bestaat uit het hoofdbestuur dat zich in Brussel bevindt, veertien centra verspreid over Vlaanderen en vijf provinciale promotiediensten, één in elke provincie. Philippe Paquay bezocht één van onze sportstranden en kreeg van onze schepen de nodige uitleg.

Je kon deze zomer op de sportstranden o.a. terecht voor beachvolleybal, beachbal, beachvoetbal, beachbasket, beachtennis, petanque, kubbspel, Zumba, Yoga, … In een ongedwongen sfeer kon men samen sporten met vrienden of meedoen aan één van de vele tornooitjes. },render_p