Home Justitie Levenslang rijverbod voor S. uit Knokke-Heist

Levenslang rijverbod voor S. uit Knokke-Heist

1

Een vijftiger uit onze gemeente kreeg van de Brugse Politierechter deze morgen een levenslang rijverbod. Hij slaagde er zelfs in om onder invloed voor de gerechtsdokter te verschijnen. Terwijl de arts moest beslissen of hij al dan niet zijn rijbewijs zou kunnen behouden. De verwijzing naar de gerechtsarts kwam er na een lange lijst van overtredingen. Ook de beelden van diverse politiecamera’s bevestigden het abnormaal rijgedrag en zelfs het vluchtmisdrijf van onze stadsgenoot S.. Naast een levenslang rijverbod kreeg S. ook een boete van 3200 euro waarvan hij er iets meer dan 2400 euro ook effectief zal moeten betalen.

1 REACTIE

  1. Hoe lang zal het duren voor deze persoon weer achter het stuur kruipt? Voorbeelden uit het verleden leren dat zulke personages in vele gevallen nogal “hardleers” zijn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here