Home Sport Champions League wedstrijden van de Club beloften dan toch niet in Stadion...

Champions League wedstrijden van de Club beloften dan toch niet in Stadion De Taeye

0

Real Madrid, PSG en Galatasaray. Dat zijn de tegenstanders van Club Brugge in de Champions League dit seizoen. In Monaco werd donderdagavond geloot voor de groepsfase van het Kampioenenbal, waar Club ingedeeld werd in groep A. Wat weinigen weten zei Schepen Piet Degroote tijdens de uitzending van Sea Fun Live op de folkloremarkt dat de beloften van Club Brugge vanaf maandag alle thuiswedstrijden zullen spelen op Stadion De Taeye in onze deelgemeente Heist.

UEFA wil wedstrijden van de Club Beloften liever niet in Stadion De Taeye laten doorgaan.

“Na laatste inspectie van UEFA comité, zou stadion De Taeye niet voldoen voor de champions league matchen van de beloften van Club Brugge, laat Schepen en KFC Heist voorzitter Piet De Groote onze redactie weten. Dit om allerlei kleine technische redenen waaraan het stadion niet voldoet. Zo moet een toilet zijn in iedere kleedkamer – en niet in de centrale gang – teneinde de dopingcontroles te kunnen uitvoeren. Matchen zouden nu in Roeselare plaatsvinden”, aldus nog een teleurgestelde Piet De Groote.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here