Home Sport Gratis naar de wedstrijd RKFC – KFC Sint-Niklaas

Gratis naar de wedstrijd RKFC – KFC Sint-Niklaas

0

Aanstaande zondag  (8/9/2019 15u00) is er de eerste thuiswedstrijd van RKFC in het Olivier stadion: RKFC – KFC Sint-Niklaas.

De RKFC bestuursleden willen alvast in een persmededeling de gemeente Knokke-Heist bedanken voor de inspanningen om de match te laten plaatsvinden in het Olivier Stadion.

Door vertraging van de werkzaamheden kan men echter niet de gehele accommodatie openstellen voor het publiek. Het stadion is enkel toegankelijk via FOS De Albatros (Smedenstraat 125, 8300 Knokke-Heist). Men kan zondag ook enkel langs het speelveld plaats nemen.(staanplaatsen). Voor het nuttigen van een drankje kan men zondag terecht aan de bar in het FOS-gebouw zelf.

RKFC wil zich verontschuldigen en geeft dan ook aan iedere supporter / bezoeker een gratis toegangsticket voor deze eerste competitiewedstrijd tegen St Niklaas

“Voor de supporters met een VIP lidmaatschap of abonnement kunnen de tickets dus  later opgenomen worden in één van de komende thuiswedstrijden, zegt Erik Hollé. Aangezien in de formule Club 101 de softdrinks en bier inbegrepen zijn krijgen zij aan de ingang een drankkaart aangeboden om te gebruiken aan de drankstand. De abonnementen via een  sponsorpakket of via afzonderlijke verkoop , zullen  klaarliggen aan de ingang via een daartoe afzonderlijk geopend loket.  Deze maatregelen gelden enkel voor de thuismatch RKFC – Sint-Niklaas op 08/09/2019. Voor de wedstrijd van 22/09/2019 volgt later meer info via onze website en Facebookpagina”, zegt Erik Hollé PR-verantwoordelijke bij RKFC.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here