Home Knokke-Heist Redders op post tot 15 september

Redders op post tot 15 september

0
Schepen Anthony Wittesaele bezocht alle redders al tijdens zijn jaarlijkse Fin de saison-tour

De vakantie mag er dan op zetten, toch kan het nog mooi weer zijn in september en dan kan een plonsje in de zee voor heerlijke verfrissing zorgen. Maar zijn er nog wel beveiligde badzones nu? Goed nieuws, want de reddersposten zijn nog open tot en met 15 september 2019. Tot dan kan je dus nog veilig baden in de bewaakte zones. Let wel! Dat kan enkel tijdens de openingsuren van de reddingsdienst (tussen 10.30 en 18.30 uur). Er is bewaking in 5 badzones: Heist, Duinbergen, Albertstrand, Lichttorenplein en Zoute, met telkens 4 redders per post.

Heb je een eerstehulppost nodig? Die vind je hier:

  • Heist: Heldenplein
  • Duinbergen: Duinbergenlaan
  • Albertstrand: Lentelaan
  • Albertstrand: Zwaluwenlaan
  • Knokke- centrum: Lichttorenplein
  • Zoute: Zeewindstraat

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here