Home Knokke-Heist Westkapelle Openvelddag bij het Polderveld

Openvelddag bij het Polderveld

0

Op zondag 15 september stelt het Polderveld zijn veld open voor iedereen. Doorlopend zijn er rondleidingen langs de vele groenten op het veld. Ontdek hoe biologische landbouw werkt en kom de sfeer opsnuiven van dit duurzame en sociale landbouwproject.
Het Polderveld is een CSA-zelfoogstboerderij. Boer Lieven teelt jaarrond biologische groenten en jij kan die zelf komen oogsten op het veld. Je engageert je voor een volledig jaar: terwijl je geniet van verse seizoensgroenten, geef je de boer de zekerheid van een eerlijk inkomen. 


Zondag 15 september van 13 tot 17u  Het Polderveld – Westkapellestraat, tegenover huisnummer 425 www.polderveld.be

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here