Home Knokke-Heist Gemeentelijke sport-, hulp- en technische diensten leverden puik werk de afgelopen sportdagen

Gemeentelijke sport-, hulp- en technische diensten leverden puik werk de afgelopen sportdagen

0

Na de Zwintriatlon op woensdag vond de Halve Triatlon plaats. De organisatie en hulpdiensten namen extra verkeers- en veiligheidsmaatregelen om het sportevent vlot te laten verlopen en ook de Sportdienst van Knokke-Heist bewees wederom dat ze weten hoe een sportevent te organiseren. Ook Sportschepen Jan Morbee zat niet alleen mee aan de coördinatietafel maar aarzelde geen moment om ook zelf aan de twee sportevents deel te nemen.

“Het zal allicht voor de laatste keer zijn geweest”, pufte hij aan de aankomst. Maar de Sportschepen kon toch nog goede tijden neerzetten.

“Voor de (100ste) jubileumeditie, die start op 18 september 2021 en eindigt op 26 september 2021, is Knokke-Heist de startplaats van het WK tijdrijden en zal Brugge als aankomstplaats dienen voor de tijdritten die lopen van zondag tot en met dinsdag. Met het organisatietalent van de gemeentelijke sport-, hulp- en technische diensten zullen ze ook zo’n event te een goed einde kunnen weten te brengen in 2021”, besluit een tevreden Sportschepen. ook

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here