Home Het Weer in Knokke-Heist Het Weer in Knokke-Heist

Het Weer in Knokke-Heist

0
Weerfoto: Fred van Soomeren

Vandaag wordt het zonnig afgewisseld met enkele wolkenvelden. Maxima rond 19°C. Zwakke tot matige wind (2-3) uit W, toenemend tot matig (3). Matig, later goed zicht.

Woensdag neemt de bewolking toe, gevolgd door regen en overgaand in buien. ’s Avonds klaart het op maar er is ook nog kans op een bui. Maxima rond 18°C. Matige tot vrij krachtige wind (4-5) uit WZW, tijdelijk krimpend naar ZW en toenemend tot krachtig à hard (6-7). Matig zicht tijdens de neerslag.

Donderdag wisselen zon en wolken elkaar af. Overdag blijft het overwegend droog. ’s Avonds neemt de bewolking toe, ’s nachts gevolgd door regen. Maxima rond 20°C. Matige wind (4) uit W, krimpend naar ZW en toenemend tot krachtig (6). Meestal goed zicht.

Vrijdagochtend is het zwaarbewolkt met nog kans op een bui. Nadien wordt het droog en geleidelijk zonniger. Maxima rond 19°C. Vrij krachtige wind (5) uit W, ruimend naar WNW en afnemend tot zwak (2). Matig tot goed zicht.

Zaterdag wordt het zonnig met hoge wolkensluiers. Maxima rond 20°C. Zwakke tot matige wind (2-3) uit veranderlijke richting. Matig, later goed zicht.

Langetermijnverwachting van zondag 15/09/19 tot donderdag 19/09/19

Zondag en maandag profiteren we nog van de hogedrukinvloed. Vanaf dinsdag komen we in een noordwestelijke stroming en vergroot de kans op een bui. De maxima liggen eerst rond 21°C en nemen naar het einde van de periode af naar 18°C.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here