Home Knokke-Heist Laatste editie met Philippe Van de Ryse als medeorganisator van de Zoute...

Laatste editie met Philippe Van de Ryse als medeorganisator van de Zoute Grand Prix

0

Philippe Van de Ryse medestichter van de Zoute Grand Prix stopt er na 10 jaar mee. Knokke-Heist, en in het bijzonder het trendy gedeelte rond Het Zoute, stoomt zich klaar voor de Tiende editie van de ZOUTE GRAND PRIX®. Dit prestigieuze oldtimerevent kan ook nu weer rekenen op de steun van de lokale overheid, middenstand en op de samenwerking met een aantal trouwe partners en merken. Maar deze verjaardageditie zal het voor de laatste keer moeten doen met onze stadsgenoot Philippe Van de Ryse.

Ondanks het ontslag van de medestichter na de komende uitgave bouwen Filip en David Bourgoo voort op de nationale en internationale reputatie van dit evenement. Sinds vele jaren wordt Het Zoute steevast geassocieerd met een verfijnde levensstijl waar klasse, ontspanning en sportiviteit het hoge woord voeren. Van 10 tot 13 oktober wordt Het Zoute en de rest van onze gemeente het internationale toneel voor de meest prestigieuze automerken, zowel oud als nieuw.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here