Home Justitie 68-jarige stadsgenoot lichtgewond na aanrijding in Sint-Martens-Leerne

68-jarige stadsgenoot lichtgewond na aanrijding in Sint-Martens-Leerne

0

Twee bestuurders zijn woensdagnamiddag overgebracht naar het ziekenhuis na een frontale botsing op de Burgemeester Van Crombrugghelaan in Sint-Martens-Leerne. Eén van hen, een 42-jarige man uit Evergem, zat ruim drie kwartier gekneld in zijn terreinwagen. Rond 14.45 uur knalden beide wagens, een Audi A8 en een Ford Ranger, frontaal tegen elkaar. De 42-jarige bestuurder van de terreinwagen zat gekneld in zijn voertuig en kon pas drie kwartier na het ongeval bevrijd worden. Het dak van de wagen moest helemaal losgeknipt worden. Als bij wonder liep hij enkel lichte verwondingen op.  Ook de andere betrokkene, een 68-jarige man uit Knokke-Heist, raakte lichtgewond en werd naar het ziekenhuis overgebracht. Het parket van Oost-Vlaanderen stuurde nadien een verkeersdeskundige ter plaatse om het ongeval te onderzoeken. De Burgemeester Van Crombrugghelaan was hierdoor tot 19 uur in beide richtingen afgesloten voor alle verkeer.

Bron Jeroen Desmecht

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here