Home Knokke-Heist Het Zoute Ook in de Zwinduinen en -polders is er een omleiding

Ook in de Zwinduinen en -polders is er een omleiding

0

Natuur en Bos van de Vlaamse overheid werkt in de Zwinduinen en -polders aan enkele fiets- en wandelpaden. De paden worden plaatselijk verhoogd en heraangelegd om wateroverlast te vermijden. Daardoor is vanaf 30 september 2019 een bepaald traject tijdelijk beperkt toegankelijk. Bezoekers kunnen de omleidingen en aangepaste toegankelijkheid terugvinden op het plan. Een gedeelte van de werkzone blijft open voor bezoekers, eventueel met de fiets aan de hand. Ze kunnen gebruikmaken van het ruiterpad, waarop tijdens de werken geen ruiters mogen rijden.

De omleiding is aangeduid op het plan. De werken zullen vanaf de start maximaal dertig werkdagen duren.

Natuur en Bos verontschuldigt zich voor het tijdelijke ongemak. ffffffff

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here