Home Knokke-Heist Volgens MNM DJ Peter Van De Veire is het muziekverbod een stunt

Volgens MNM DJ Peter Van De Veire is het muziekverbod een stunt

0

Tijdens de “Grote Peter Van de veire show” op MNM zei de onvolprezen Peter Van De Veire dat het na de frigobox- en decibeltoeristen opnieuw ging om een stunt van onze burgervader om in het nieuws te komen met Knokke-Heist. “Dit is super toch hoe die burgemeester iedere keer in het nieuws kan komen. Hij blijft het maar doen… Super toch”, zie Van De Veire.

Daniel D’Hooghe midden op de foto – Voorzitter van de badkarhouders Knokke-Heist

Het gaat jammer genoeg niet om een stunt, klinkt het bij de stranduitbaters. Want ook daar gingen tal van journalisten langs. Volgens Daniel D’Hooghe, de voorzitter van de badkarhouders Knokke-Heist is het effectief wat uit de hand gelopen. “Voor een paar enkelingen moeten wij allemaal boeten, zegt de voorzitter in een reactie. Ik hoop dat de burgemeester nog terug komt op zijn standpunt. Maar vrees dat het nog niet voor volgend jaar zal zijn”.

Een aantal stranduitbaters zouden volgens insiders het verkeerde publiek aantrekken. Noord fransen die eveneens niet vies zijn van de nodige drugs.

De strandbars die zich wel aan de richtlijnen hielden vrezen dat ze financieel gaan inboeten en dat het strand veel minder gezellig zal zijn met wat achtergrondmuziek.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here