Home Knokke-Heist Christiaens Bouw zet Meiboom op Triple Living Duinewater

Christiaens Bouw zet Meiboom op Triple Living Duinewater

0
Een reportage van Erik Hollé en Yvan Kaux

Duinenwater is een uniek residentieel project in een prachtig groendomein aan het Duinenwatermeer, met 500 appartementen verspreid over 6 residenties. Waar Triple Living een aantal opmerkelijke projecten aan het realiseren is. Gisteren was het in ieder geval groot feest met het aanbrengen van de “Meiboom”. Een aloude traditie in de bouwsector.

De meiboomviering op de site Duinenwater Knokke Heist
Klik op de foto voor de volledige reportage van Yvan Kaux

De units die door bouwonderneming Christiaens Bouw worden opgetrokken variëren van zeer betaalbaar tot het duurdere luxesegment en zijn allemaal opgetrokken in de typische charmante kustarchitectuur. Het groendomein is weldoordacht en rijkelijk aangeplant en voorzien van een autoluw stratenplan, wandelpaden en de nodige infrastructuur. De site is uitgerust met winkels, een marktplein en alle voorzieningen. Opnieuw kiest Triple Living hier voor een AAA-locatie: hartje Knokke, aan de oevers van het prachtige Duinenwatermeer, omringd door groen. Een unicum aan de volgebouwde Belgische Kust.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here