Hoe onze burgemeester artistiek vastgelegd werd door de britse fotograaf Rip Hopkins in het boek 'Belgian Blue Blood' van Pauline de la Boulaye met commentaar van markies Olivier de Trazignies. Deze foto werd tentoongesteld in het station van Lyon-Paris (Fr) in 2016

Op 20 oktober 1941 werd in Knokke Leopold Lippens geboren. Hij is daarbij ook dit jaar 40 jaar aan de macht onze badstad. Eind oktober zal  zoals eerder aangekondigd een groot feest doorgaan in de omgeving van het stadion in Knokke. In de maand oktober gaan we elke dag een foto publiceren in onze krant rond de veertigste bestuursverjaardag van onze burgemeester. Heb je zelf een foto met de burgemeester en een leuke anekdote stuur deze dus door naar redactie@kneistikrant.be Want we nemen deze graag op in ons overzicht.

Burgemeester Lippens op de foto hierboven tijdens de uitreiking van de “De Gouden Hoed” tijdens het Internationaal Cartoonfestival van 1975 met minister van verkeerswezen Jos Chabert in de Laguna

Samenstelling: Gino Blanckart

3 REACTIES

  1. Geachte.
    In welke krant zou elke dag een foto verschijnen van burgemeester Lippens?
    En feest 40 jaar burgemeester wanneer.. Welk weekend zou deze plaats vinden
    Een fan burgemeester

Comments are closed.