Je laten ophalen met een elektrische E-shuttle busje en je boodschappen gratis met een elektrisch vrachtwagentje laten bezorgen.  Misschien ook iets voor de handelaars bij wegwerkzaamheden in Heist en toekomstige werken in onze badstad.

De elektrische voertuigen werden zaterdag vanuit Knokke-Heist geleverd. Albert Heijn België komt met een unieke oplossing tijdens de langdurende weg werkzaamheden in Bredene waar ook een vestiging is gevestigd.

Er staan aan ingrijpende wegenwerken aan te komen. Normaal is dit voor een handelsstraat een groot commercieel probleem . Deze zal ook zeker voor ongemak zorgen voor de voetgangers en weggebruikers die moeilijk op hun favoriete  winkel bestemming kunnen komen.

Maar dit is buiten de lokale Albert Heijn gerekend. In Nederland staat het elektrisch rijden best wel verder dan in België. Dit bewijzen ze in Bredene waar ze met een primeur voor België voor de dag komen.

De lokale Albert Heijn organiseert een elektrische e-shuttlebus vanop een parkeerterrein, dat er een paar kilometer verderop ligt, naar hun winkel. Deze is niet exclusief voor hun klanten bedoeld. Alle andere handelszaken in de winkelstraat genieten mee van dit gemak.

De elektrische shuttles rijden uiteraard enkel tijdens de openingsuren van de AH vestiging. Ook voor mensen die met de tram komen is dit een ideale oplossing.Tram halte is namelijk vlak bij de parking.

Hier houdt het niet mee op. Goed en wel om met elektrische e-shuttle bus op en af naar een parkeerterrein te worden vervoerd. Daarnaast hebben klanten de mogelijkheid om boodschappen gratis thuis te laten bezorgen. Een dergelijke actie is uitzonderlijk en nog nooit voorgekomen, maar geeft aan dat AH haar klanten waardeert. Meer en meer ondernemingen willen zich profileren als duurzaam, met aandacht voor mens en milieu dit is zeker een mooi voorbeeld.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here