Gisterennacht hebben de lokale politie Damme/Knokke-Heist en Spoorwegpolitie een 33-jarige Marokkaan opgepakt in Brussel voor diverse fietsdiefstallen en auto-inbraken in het hele land. Het politieteam kwam de man begin september op het spoor na twee fietsdiefstallen en elf auto-inbraken in de omgeving van het Abraham Hansplein en Maurice Lippensplein in Knokke-Heist. De buit van de inbraken was steeds beperkt tot wat geld en kleine spullen. Dankzij het cameranetwerk kreeg de lokale politie de man snel in het vizier. De onderzoeksrechter heeft de man intussen aangehouden. Het politieteam onderzoekt of hij nog in aanmerking komt voor andere feiten. Van zodra het onderzoek dit toelaat, neemt de lokale politie zelf contact op met de betrokken slachtoffers.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here