Iedereen is welkom om tijdens het weekend van “Buren bij Kunstenaars”  langs te komen in Spelotheek De Wip (de Vrièrestraat 26 te Knokke-Heist). 


Het hele gebouw wordt gedurende dit weekend overgoten met een artistiek sausje. Enkele creatieve vrijwilligers stellen met terechte trots een indrukwekkende mix aan kunstvormen tentoon. Daarnaast kan je ook een aantal kunstwerken, gemaakt tijdens diverse workshops met kinderen en volwassenen uit onze doelgroep, komen bewonderen. Neem alvast een kijkje op onze affiche in bijlage.
Vrijdagavond 18 oktober is de tentoonstelling te bezichtigen vanaf 18 u. Om 19.30 plannen we een officieel openingsmoment met een hapje en een drankje. Zaterdag 19 oktober en zondag 20 oktober is de tentoonstelling te bezichtigentussen 10 -12 u en tussen 14-18 u. Op zaterdag en zondag voorzien we bovendien ook enkele leuke kunstateliers voor kinderen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here