Omwille van geplande werken voor het Community House is de wekelijkse dinsdagmarkt van Heist verplaatst naar het Stationsplein. We stuurden Erik Hollé en Yvan Kaux op pad voor een reportage. 

Door de werken moest de gemeente Knokke-Heist op zoek naar een geschikte locatie. Voor de marktgangers zijn er ook twee horecazaken in de buurt met de café Terminus en de broodjeszaak. De markthandelaars hopen dat het volk snel de weg vindt naar de nieuwe locatie. 

Nieuwe locatie markt Heist " Stationplein en Invalidenlaan goed onthaalt
Klik op de foto’s voor de reportage

2 REACTIES

 1. Op fb onaangename reacties gelezen over de buurt die wakker is om 04:30 door het lawaai van de vrachtwagens en het opzetten.

 2. Aan de foto’s te zien “veel” tevreden klanten. Het meeste volk vin je aan de koffiestand.
  Waarom het fietspad ook innemen? De schoolkinderen zijn nu verplicht om vanuit het tunneltje op het voetpad te fietsen op weg naar school.
  Waar kan met zijn fiets goed parkeren als de fietsrekken aan het station vol staan en men de pendelaars ook hun fietsplaats niet wil afnemen?
  Vroeger kon men hem plaatsen tegen de haag aan het stadhuis nu is er geen veilige plaats om niet omver te waaien bij veel wind.
  Misschien was de parking achter het station een betere plaats? Dan konden de kramen dichter bij elkaar en zou de loopafstand niet zo ver zijn vanaf het eerste kraam tot de laatste en men zo aan beide zijden een kraam kon bezoeken.
  De cafe’s en broodjeszaak zouden dan ook niet veraf zijn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here