De uitbaters van ‘La Guera’ hebben beslist om vanaf 16 december 2019 het restaurant voor onbepaalde tijd te sluiten. Chef Glenn Vandenberghe heeft de keuze gemaakt om het restaurant ‘on hold’ te zetten om zichzelf de kans te geven te evolueren en zijn kennis in de gastronomie te vergroten.

Het hotel ‘Ter Duinen’, geleid door zijn mama Anneke, gaat alleen verder met de uitbating, en zal zelfs als laatste familiaal hotel in Heist verder investeren en vernieuwen in haar hotelinfrastructuur.

Na het plotse overlijden van zijn vader Steve, bijna 5 jaar geleden, heeft Glenn (toen pas 21 jaar) de leiding van het restaurant overgenomen en in 2016 omgebouwd tot het concept ‘La Guera’, met een nieuw team.

Vandaag is hij 26 jaar en wil hij terug naar de essentie van het koken en het leven, nog meer ervaring opdoen in de gastronomie, maar ook meer genieten van het leven, in verschillende werelddelen en keukens.

Na 13 oktober zullen de openingsdagen aangepast worden en zal ‘La Guera’ enkel nog open zijn op vrijdag- en zaterdagavond en zondagnamiddag voor klanten en gasten die in ons geloofd hebben en waarvoor we zeer dankbaar zijn.

De zaalverantwoordelijke Keith zal in Londen starten met opleiding ‘Cocktails & Drinks’ en vervoegt daarna het ‘Sel Gris’-team. De souschef Pradip gaat terug naar zijn thuisland Nepal en zal zich verder verdiepen in de gastronomie.

“Ik doe dit voor mezelf en voor ‘La Guera’, met het oog op een groot en positief gastronomisch avontuur in buitenlandse (sterren)restaurants, zegt Glenn Vandenberghe. Door het reizen geef ik mezelf nog enkele jaren om mee te draaien op een hoog wakeboard-niveau, zodat ik daarna alle positieve en energetische energie terug in iets nieuws kan steken”.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here