Maandag is het feest in het supporterslokaal van Club Brugge in onze deelgemeente Heist, daar wordt namelijk voor de 2de maal in enkele jaren een supportersavond georganiseerd door de East Corner Blues.

Peter van het lokaal en tevens Knokke-Heistenaar Thibault Vlietinck komt dan samen met nog 3 andere A-kern spelers naar Café Den Oosthoek. De Club Brugge-supporters kunnen dan samen op de foto met hun helden en kunnen handtekening jagen. Ook de Brugse beertjes en de mobiele Club-shop zullen aanwezig zijn.
ECB zorgt ook voor een tombola t.v.v. het G-voetbal en stelt zijn nieuw logo voor. Er is ook de mogelijkheid om een braadworst te eten. Voorts is er ook een mogelijkheid om nieuwe merchandise aan te kopen van ECB. Pull’s, hoodies en vlaggen.

Iedere supporter met een blauw-zwart hart is welkom in Café Den Oosthoek in de Pannenstraat te Heist. De avond start om 18u30.

Robine Vantorre

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here